0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Hepsi de kanı bozuk  şerefsiz köpekler!

15 Temmuz darbeye teşebbüs gecesi amaçlarına ulaşamayanlar, şimdi ise terör örgütleri DEAŞ, PKK, PYD, YPG hepsi birlik olup topyekün Türkiye'ye kalleşçe, şerefsizce ve adice saldırmaya başladılar. Bu şerefsiz kanı bozuklar Elazığ'da, Bitlis'te, Van'da ve son olarak Gaziantep'te canlı bombayla onlarca insanımızı öldürdü. Bu saldırılar ne için yapılıyor biliyor musunuz? Türkiye Cumhuriyeti'ni bölüp parçalamak için. 
Eğer 15 Temmuz gecesi Fetullah Gülen denen şerefsiz kanı bozuk hainin Türk Silahlı Kuvvetleri'ne sızdırdığı asker kıyafeti giymiş teröristleri, darbe planını gerçekleştirmiş olsalar idi Allah muhafaza işte o zaman millet olarak perişan olacaktık. Türkiye'de daha önce Irak'ta, Yemen'de, Suriye ve Libya'da olduğu gibi iç savaş çıkartılıp sonrasında da işgal edilecekti. 

Güneydoğu'da çatışma planı 

Abdullah Öcalan denen şerefsiz vatan ve millet düşmanı haini sorgulyan emekli Albay Hasan Atilla Uğur diyor ki, “15 Temmuz'dan bir gün önce yabancı askerler Türkiye'yi işgal etmeleri için bekletildi. Türkiye'yi işgal etmek için 10 bin İngiliz askeri Kıbrıs'a geldi diyor.” Yani plana göre FETÖ'cüler amaçlarına ulaşmış olsalar idi, bilinçli olarak Güneydoğu'da iç çatışmalar çıkarıp ardından Türkiye'nin işgal edilmesini sağlayacaklardı. 
Allah bu hainleri, kanı bozukları helak etsin. Cumhurbaşkanı ve Başbakan diyor ki “Amerika ve Avrupa'lı liderler neden darbe sonrası bizi ziyaret etmedi?” Niye etsinler ki zaten bu şerefsiz vatan hainlerinin arkasında onlar var. O liderlerin 16 Temmuz sabahı yüzlerini görmediniz mi? Hepsi de amaçlarına ulaşamadıkları için şok olmuşlardı. Bundan bir ay önce, “Güneydoğu'da neden PKK'lı teröristler bir türlü temizlenmiyor, neden her gün üç beş askerimiz şehit oluyor, yoksa bu işin içinde Türk silahlı Kuvvetleri'nin içine sızmış olan FETÖ'cü teröristlerin bir parmağı mı var?” diye yazmıştım. 

Uçaklar boş yerleri bombalamış 

Evet öyle anlaşılıyor ki Güneydoğu'da şehit olan askerlerimizin çoğunun katillerinin FETÖ'cüler olduğu ortaya çıkıyor. Tunceli'de görevli FETÖ'cü bazı komutanlar geçen yılki 19 operasyonda istihbari bilgilere ve koordinatların kendilerine verilmesine rağmen PKK'nın hiç bir hedefi vurulmamış. Bizim savaş uçakları boş yerleri bombalayıp durmuşlar. Ayrıca bu şerefsiz FETÖ'cü komutanlar PKK'ya istihbarat bilgilerinide sızdırıyorlarmış. Meğer bunlardan dolayı PKK'lı teröristler bir türlü temizlenemiyormuş. Sevgili okuyucularım bakın PKK, DEAŞ, PYD, YPG ve FETÖ'cü terör örgütleri hepsi bir araya gelerek dış güçlerin desteği ile ülkemizi bölüp parçalamak istiyorlar. Allah muhafaza bugün iktidarda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan değil de başka biri olmuş olsa idi inanın bu hainler emellerine çoktan kavuşmuş olurlardı. Biz millet olarak devletin ve milletin bekası için Cumhurbaşkanımızın yanında yer almalıyız, Cumhurbaşkanımızı desteklemeliyiz. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH HAİNLERİ YER YÜZÜNDEN HELAK ETSİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, TOPRAK BÜTÜNLÜĞÜMÜZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN. CENAB-I ALLAH ÜLKEMİZİN VE MİLLETİMİZİN BEKASI İÇİN MÜCADELE EDEN HERKESTEN RAZI OLSUN, AMİN. 

Memiş Hoca Memişce Diğer Yazıları

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX